Dobrodošle, Žene za 5!

Drage učesnice,

Za početak želimo da Vam se zahvalimo i da Vam čestitamo što ste se registrovale na portalu i prijavile na nagradni konkurs Opportunity banke „Žena za 5“. Kao što često volimo da napomenemo, biti žena u Srbiji i baviti se biznisom nije uvek lako, ali Vaši primeri dokazuju da nije i nemoguće. Nadamo se ćemo ovim konkursom preko Vaših priča o uspehu, ohrabriti neke neodlučne buduće preduzetnice da naprave prvi korak u svet malog biznisa i možda baš one u nekim narednim godinama postanu „Žene za 5“ Opportunity banke, kao što ste to Vi sada. Ono što je njima potrebno na tom putu je malo inspiracije i podrške, i upravo je to namena ovog web sajta.

Zbog svih ovih razloga smo rešili da napravimo i Blog „Žena za 5“, i tu plasiramo kratke i informativne sadržaje koji će Vam pomoći da uvek budete u toku s dešavanjima vezano za konkurs, ali i za sve ostale teme koje su posebno interesantne za žensko preduzetništvo.

Zena za 5 1

Za početak, ono što je bitno kada se registrujete na portalu „Žena za 5“ jeste da popunite Vaš profil.

Šta je to što je najbitnije da popunite? SVE.

Međutim kako bismo Vam ipak dali neke smernice, za početak je veoma bitno da ispunite:

– Informacije o Vašem biznisu
– Informacije o Vama
– Vašu profilnu sliku
– Cover sliku
– Što više fotografija koje prikazuju Vaš biznis
– Ubacite profile vašeg biznisa na društvenim mrežama (Facebook, Instagram)

Što je Vaš profil popunjeniji, veće su šanse da uspešno promovišete Vaš biznis i budete jedna od pobednica konkursa.

Za vas spremamo još interesantnog sadržaja, promocija, saveta i stoga redovno pratite portal „Žena za 5“ kao i naše društvene mreže Facebook i LinkedIn.