Otvoren konkurs Opportunity banke „Žena za 5“

 

Drage naše preduzetnice,

Biti žena preduzetnica u Srbji je težak zadatak, koji zahteva mnogo truda i ulaganja, a na tom putu često nailazite na brojne prepreke i odsustvo podrške.

Dopustite da Vam ta podrška budemo mi, a jedino što tražimo od Vas je da napravite svoj profil i što detaljnije predstavite svoj biznis i na taj način skrenete pažnju na ono što je Vama važno.

Kako biste uvek bile u toku sa značajnim stvarima za vođenje Vašeg biznisa, napravili smo blog na sajtu www.zena5.rs na kome se nalaze interesantne informacije koje Vam u velikoj meri mogu olakšati rad. Postoji i mnogo interesantnih edukativnih videa na sajtu www.samsvojgazda.rs, koji Vam takođe mogu biti značajna podrška.

ŠTA JE VAŽNO POPUNITI NA SAJTU “ŽENA ZA 5“, KAKO BI VAŠ PROFIL BIO ŠTO REPREZENTATIVNIJI?

Pa za početak, SVA OBAVEZNA POLJA, jer bez njih nećete moći da sačuvate profil. Među njima se nalazi i polje broj partije kredita, u koje treba da unesete broj partije kredita u Opportunity banci, što nam dokazuje da ste naša klijentkinja.  A zatim slobodno dopunjavajte ostale informacije.

– Informacije o Vašem biznisu
– Informacije o Vama
– Vašu profilnu sliku
– Cover sliku
– Što više fotografija koje prikazuju Vaš biznis
– Ubacite profile vašeg biznisa na društvenim mrežama (Facebook, Instagram)

I sve ostalo što Vam se čini značajnim. Uzmite u obzir činjenicu, da Vas sve ove informacije približavaju potencijalnoj pobedi.

U svakom slučaju, sve relevantne informacije će biti blagovremeno objavljene putem našeg web sajta i Facebook-a, stoga nas pratite i budite u toku.

Želimo Vam puno sreće u ovom konkursu i neka najbolje pobede!