Zašto ovo radimo?

3 Banka tradicionalno svake godine organizuje interni konkurs pod nazivom „Žena za 5“ u sklopu kojeg nagrađuje svoje naj-klijentkinje koje su vlasnice preduzetničkih radnji ili malih biznisa. Na ovaj način želimo da istaknemo važnost ženskog preduzetništva u Srbiji i pružimo podršku svim ženama koje su dovoljno hrabre da budu „Sam svoj gazda“ (ili u ovom slučaju gazdarica), jer znamo da u Srbiji nažalost manjka preduzetničkog duha, a ovaj problem je još više izražen kod žena, gde je danas udeo žena preduzetnica samo 34%.

Znamo da u Srbiji biti žena i baviti se biznisom nije uvek lako, i potrebno je ponekad imati superherojske moći da bi se izbalansirale porodične sa poslovnim obavezama, a domaćinstvo i biznis vodili sa jednakim elanom. Pored vođenja malog biznisa, preduzetnice stižu da budu i supruge i mame i bake i tetke i dobre drugarice i još mnogo toga, a njihove vredne ruke jednako su vešte kada pripremaju poslovnu dokumentaciju i nedeljni ručak. Njihov najčvršći oslonac su porodica i prijatelji, a što se finansijske podrške tiče, za naše klijentkinje je uvek tu 3 Banka i one znaju da mogu da računaju na nas kad god njihovom malom biznisu zatreba finansijska injekcija koja će održati ili unaprediti poslovanje u skladu sa njihovim idejama i planovima.

Studio Dobre Hrane Ma Cuisine D’or

Wood Planet d.o.o.

Zanatska radnja domaće radinosti „Mreža“

Propozicije konkursa

Dodeljujemo pet novčanih nagrada u iznosu od po 50,000 dinara!

Pravo učešća na konkursu imaju kreditne klijentkinje 3 Banke koje su vlasnice registrovanih preduzetničkih radnji i malih biznisa, izuzev pobednica konkursa iz 2020. godine. Učesnice se prijavljuju na konkurs kreiranjem profila na ovom web sajtu, slično kao što se kreiraju profili na npr. Facebooku-u. Profil sadrži informacije o biznisu, kao i sve dodatne sadržaje koji na najbolji način predstavljaju kandidatkinje, kao što su fotografije, video i sve drugo što može da vam pomogne da izaberete svog favorita za titulu „Žena za 5“. Pozivamo vas da redovno proveravate sadržaj web sajta kako biste pratili novoprijavljene kandidatkinje.

Konkurs je otvoren za prijave od 8. marta do 15. oktobra 2021. godine nakon čega neće više biti omogućeno kreiranje novih profila na sajtu. U novembru će biti otvoreno glasanje na Facebook stranici 3 Banke, a pet kandidatkinja sa najviše vaših glasova dobiće novčanu nagradu u vrednosti od po 50,000 dinara svaka i titulu „Žena za 5“.

Pratite web sajt Žena za 5 kako biste uvek bili u toku sa svim novostima i dešavanjima.

Blog

Proglašene pobednice

Saznajte ko su „Žene za 5“ 3 Banke za 2019. godinu

Saznajte ovde
  • Proglašene Žene za 5

    3 Banka proglasila pobednice konkursa namenjenog podršci ženskom preduzetništvu   3 Banka je proglasila pet dobitnica ovogodišnjeg konkursa “Žena za 5”, koji banka organizuje već dvanaesti put za redom. Ove godine, na javnom glasanju, posebno su se izdvojile: Jasmina Marković iz Šapca, vlasnica frizerskog salona......

  • Pravila glasanja

    Poštovane, Zvanično glasanje putem sajta “Žena za 5” počinje 29. novembra u 8.00h i trajaće do 6. decembra 2021 do 8.00h. Glasanje će biti javno i  odvijaće se direktno na web sajtu www.zena5.rs prikupljanjem Facebook lajkova (potrebno je samo biti ulogovan na svom Facebook nalogu da bi se glasalo......