Popunjavanje profila i pravila glasanja

Poštovane,

Zvanično glasanje putem sajta “Žena za 5” počinje 1. novembra i trajaće do 7. novembra 2020. Glasanje će biti javno i  odvijaće se direktno na web sajtu www.zena5.rs prikupljanjem Facebook lajkova (potrebno je samo biti ulogovan na svom Facebook nalogu da bi se glasalo direktno na sajtu). Uvažavaćemo samo glasove prikupljene putem sajta “Žena za 5”, ali primetićete da sada na Vašem profilu postoji opcija da podelite svoj profil na Facebooku i tako pozovete sve svoje konekcije da glasaju za Vas na sajtu www.zena5.rs . Kada to budete radili, a nakon omogućavanja javnog glasanja 1.11. 2020, obavezno u post stavite hashtag #ZenaZa5  i napišite da je za glasanje potrebno prvo lajkovati Facebook stranicu Opportunity banke koja se nalazi na https://www.facebook.com/OpportunityBanka/

Ono što je veoma bitno za vas jeste da nepotpuni profili neće moći da uđu u fazu glasanja, odnosno biće diskvalifikovani. Svoj profil na sajtu zena5.rs možete da dopunite najkasnije do 29.10.2020.

30.oktobra ćemo sa sajta izbrisati sve profile koji nemaju minimum informacija, a to su:

  • Fotografija
  • Ime i prezime
  • Adresa (minimalno grad u kojem se nalazi mali biznis)
  • Informacije o biznisu (naziv biznisa, pretežna delatnost, opis poslovanja)  

Evo nekoliko dodatnih saveta za unapređenje vašeg profila kako biste povećali svoje šanse za pobedu:

  1. Dopunite tekst o Vama lično (UKRATKO)
  2. Dopunite informacije o Vašem biznisu (čime se bavite, ko su Vam kupci, kako ste došli na ideju da se bavite baš tim biznisom, zbog čega volite svoj posao, koliko dugo ga radite, itd.)
  3. Dopunite Vašu email adresu, web sajt ako ga imate, fejsbuk / instagram profil ako ga imate
  4. Dopunite sve što mislite da je važno za glasače da znaju o Vama kako bi glasali baš za Vas i za šta smatrate da je adekvatno da se ovde podeli

Detaljno uputstvo za kreiranje i uređivanje Vašeg naloga na sajtu “Žena za 5“ nalazi se na LINKU.

Takođe je bitno da imate u nazivu profila nešto što će Vas razlikovati od drugih kandidatkinja sa istim imenom, možda naziv firme i sl.

Pet kandidatkinja sa najvećim brojem glasova na web sajtu www.zena5.rs poneće titulu “Žena za 5” i biće nagrađene u skladu sa propozicijama konkursa .

Pobednice ćemo proglasiti 9.11.2020. na fejsbuk stranici Opportunity banke.

 Pratite našu zvaničnu FB stranicu kako biste bili u toku sa dešavanjim vezanim za konkurs “Žena za 5”.

Tu smo da Vam pomognemo ukoliko Vam je pomoć potrebna.

Srdačan pozdrav i puno sreće!