Proglašenje pobednica konkursa „Žena za 5“

Poštovane kandidatkinje za ovogodišnju nagradu Opportunity banke „Žena za 5“,

Ove godine je vas 23 konkurisalo u finalnoj fazi konkursa – glasanju, koje je bilo napeto do samog kraja. I mada ste sve žene za pet, po propozicijama konkursa nagrađujemo pet najuspešnijih.

Podsetimo, konkurs je bio otvoren za prijave od 8. marta do 15. oktobra 2020. godine nakon čega nije više bilo omogućeno kreiranje novih profila na sajtu , a nepotpuni profili uklonjeni su 30.10 nakon što smo sve kandidatkinje još jednom pozvali da ih dopune. Zvanično glasanje putem Facebook lajkova  je započeto 01. novembra i trajalo je do 07.novembra u ponoć.

Odziv na glasanju je bio odličan, a samo glasanje do poslednjeg momenta neizvesno. A evo i ukratko opisa naših pet pobednica, pet žena za 5, koje će Opportunity banka nagraditi sa po 50,000 din, u skladu sa propozicijama konkursa:

 

Mare Zuvić (Novi Sad) – 1240 glasova

Vlasnica cvećare „Mare“ u Novom Sadu, koja je osnovana 2012.godine u kojoj možete pronaći sve vrste aranžmana od svežeg i od vestačkog cveća. Majka dva sina.

Jelena Pavlović (Topola) – 1113 glasova

Vlasnica frizerskog salona „Jelena“ iz Topole uspešno posluje već 29 godina i trudi se da svojom kreativnošću i inovativnošću obraduje svoje mušterije. Majka dvoje dece.

Andrijana Stefanović (Beograd) – 1106 glasova

Vlasnica mlade kompanije „AB Print Team“ iz Beograda, koja se bavi uslugom štampe. Kompanija nudi kompletan spektar usluge štampanja koji obuhvataju različite medije (zlatotisak, digitalna štampa velikog i malog formata, flajeri, vizit karte, brošure…). Majka dvoje dece.

Bobana Nikolić (Pančevo) – 1106 glasova

Vlasnica salona lepote „Naissa“ iz Pančeva Bobana Nikolic… frizer sa preko 15 god iskustva. Salon lepote „Naissa“ nalazi se u samom centru Pančeva. Počeo je sa radom septembra 2018.  Ono što „Naissu“ izdvaja od drugih salona su preparati za negu kose na bazi keratina organskog porekla, Keragen organic, botox filera  i raznih tretmana za negu i oporavak kose. Ostvarena majka četvoro dece i supruga.

Maša Papović (Leskovac) – 1035 glasova

Maša ima 26 godina i vodi firmu „Maša MLH“ iz Leskovca koji se bavi prodajom najfinijeg pamuka kako za mlade tako i za decu. Živi i radi u Leskovcu i pored posla koji vodi, majka je dve bliznakinje.

 

Ako želite da saznate više o ovogodišnjim Ženama za 5 Opportunity banke, pogledajte njihove profile koje su same kreirale kako bi učestvovale na konkursu.

Čestitamo svim pobednicama, uz veliku zahvalnost ostalim kandidatkinjama za učešće na konkursu.