Slika profila

Danijela Petrovićoffline

  • Begeč

informacije o kandidatkinji

Ime
Danijela
Prezime
Petrović
Ukratko
LJubaznost i pozitivan stav su ono što mi je na prvom mestu u mom poslu.

Info

Ime

Danijela

Kreditna partija

370004200690003602

Informacije o biznisu

Naziv biznisa

PR KNJIŽARA DAROTEKA BUBI DAR 021 BEGEČ

Pretežna delatnost
Opis poslovanja

ZOVEM SE DANIJELA.
BAVIM SE TRGOVINOM. VLASNICA SAM JEDNE MALE KNJIŽARE -DAROTEKE(PR KNJIŽARA DAROTEKA BUBI DAR021) U BEGEČU, MESTU KOJE SE NALAZI U BLIZINI NOVOG SADA. BAS OVU VRSTU POSLA BIRALA SAM IZ PROSTOG RAZLOGA JER VOLIM DA RADIM SA LJUDIMA I NE SMATRAM DA JE TO NAJTEZI POSAO NEGO STVAR PRISTUPA I NAČINA OPHODJENJA PREMA LJUDIMA. BAŠ OVAJ TIP RADNJE BIRALA SAM ZBOG TOGA ŠTO U NAŠEM MESTU NIJE POSTOJALA PRODAVNICA OVOG TIPA. MOJI KUPCI SU I MUŠKARCI I ŽENE,MLADJI,STARIJI,DECA,TINEJDZERI, NEMA PRAVILA NITI IZUZETAKA.  SVE POSLOVE VEZANE ZA PRODAVNICU UGLAVNOM OBAVLJAM SAMA. KADA KAŽEM SVE MISLIM NA PRODAJU,NABAVKU,IZLAGANJE ROBE.NEMAM RADNIKE. POVREMENA POMOĆ MI JE ĆERKA,A NAJVEĆA  PODRŠKA SUPRUG. ZAISTA VOLIM DA RADIM SVOJ POSAO I BAS ZBOG TOGA MI NE PADA TESKO DA SVE OBAVLJAM SAMA. USKORO ĆE TRI GODINE OD KAKO SE BAVIM OVIM POSLOM I ZADOVOLJNA SAM KADA POGLEM KOLIKO SAM NAPREDOVALA U ODNOSU NA SAM POČETAK. ŽELJA MI JE DA SVOJ POSAO KONSTATNO UNAPREDJUJEM ŠIRENJEM ASORTIMANA I UBACIVANJEM UVEK NEČEGA NOVOG.

Ja sam Žena za 5 jer ...

VOLIM DA SAM SAMA SVOJ GAZDA ZBOG TOGA ŠTO MI TO DAJE MOGUĆNOST DA SAMA ODLUČUJEM O ASORTIMANU ROBE,USLOVIMA KUPOVINE I SVEMU OSTALOM ŠTO MI DAJE PROSTORA DA IZLAZIM U SUSRET SVOJIM MUŠTERIJAMA MAKSIMALNO.

MOJ TIPIČAN RADNI DAN NIJE UVEK ISTI,ALI UGLAVNOM TRAJE  12est SATI ŠTO MI OSTAVLJA VRLO MALO PROSTORA ZA PORODICU,PORODIČNE I OBAVEZE OKO KUĆE TE TAKO I ZA PRIJATELJE OBZIROM DA I SUBOTOM RADIM od 9h o 17h SA MUŠTERIJAMA,A POSLE TOGA PAPIROLOGIJU,SREDJIVANJE RADNJE I AKO IMA – ŠTA IMA ,NI TO NIJE UVEK ISTO.SVE U SVEMU VOLIM SVOJ POSAO I NIŠTA MI NE PADA TEŠKO OSIM NEDOSTATKA VREMENA SA BLISKIM LJUDIMA.

Slideshow