Slika profila

Biljana Jovanovićoffline

informacije o kandidatkinji

Ime
Biljana
Prezime
Jovanović
E-mail adresa
prodaja@mygreenway.rs
Adresa
Durlan 2
Website
http://www.mygreenway.rs
Ukratko
Diolomirala sam na Ekonomskom fakultetu, Univerzitet u Nišu, 1986. godine, smer - Privredni razvoj. Oduvek zastupam stanovište da je konstantna edukacija neophodna kako u poslovnom, tako i u privatnom životu, kao i da je ona uslov napredka. Engelski jezik sam usavršavala nekoliko godina, završila sam razne kurseve i obuke, vezane kako za kompjutere, tako i za knjigovodstvo. Još od svog prvog radnog mesta, kao profesor u školi, trudila sam se da naučim puno toga od dece, kao i da im naravno prenesem svoje znanje i iskustvo. Na svojim drugim radnim mestima imala sam priliku da proširim svoje znanje u oblasti marketinga i komercijale, a u svoj .godine sam počela da se bavim privatnim poslom iz oblasti farmacije. Sva moja prethodna iskustva i saznanja, kao i činjenjica da je moja ćerka diplomirani hemičar, inspirisala su me da započnem proizvodnju prirodne kozmetike, gde zapravno nećemo koristi štetne sastojke koji mogu da ugroze zdravlje ljudi, već samo prirodne i organske koji nemaju štetno dejstvo.

Info

Ime

Mygreenway

Kreditna partija

370004192960004538

Informacije o biznisu

Naziv biznisa

Proizvodnja parfema i toaletnih preparata MYGREENWAY Niš

Pretežna delatnost
Opis poslovanja

Prirodna kozmetika koju mi proizvodimo ne sadrži parabene, veštačke konzervanse,etanol, jeftina mineralna ulja, ftalate, sulfate, niti sastojke životinjskog porekla. Odnos sirovina koje ulaze u sastav našeg proizvoda čine ih jednistvenim. Razvili smo do sada četiri linije proizvoda: Proizvodi ze negu tela, proizvodi za negu lica, tretmani za relaksaciju i tretmani za čišćenje tela.  Na takmičenju za najbolju tehnološku inovaciju 2014 naš buter za telo osvojio je nagradu kao najbolja inovacija u oblasti medicine. To čini našu kompaniju inovativnom, a inovativni model poslovanja sve više i više doprinosi razvoju moderne ekonoije i pruža indikatore ekonomskog rasta društva u celini.Svi proizvodi su ručno pravljeni, što doprinosu povećanju broja zapošljenih.  Naša kompanija je na tržištu prirodne kozmetike već 8 godina. Do sada smo razvili i proizveli 20 prirodnih proizvoda za negu lica i tela. U poslovanju mi pomaze moja ćerka, koja je diplomirani hemičar.  Planovi su nam u budućnosti orjentisani ka izvozu. Ponosna sam i sretna,jer smo i u ovo teško krizno vreme uspele da napravimo i atestiramo jos dva nova proizvoda. Planiramo da napravimo brendiranu kozmetičku kuću i zaposlimo jos radnika.

Distribuciju proizvoda vršimo preko sledećih kanala prodaje:aktivnog sajta i internet prodavnice, direktnom prodajom, ako i preko privrednih subjekata. Imamo uspostavljenu saradnju sa velikim brojem radnji, koje uspešno prodaju i distribuiraju naše proizvode već nekoliko godina.

Ja sam Žena za 5 jer ...

Ja sam zena za 5 , jer stalno unapredjujem poslovanje novim proizvodima u skladu sa tržišnim trendovima. Svakog dana kontaktiram svoje postojeće klijente i pronalazim nove. Mozda ovo neskromno zvuci da sam zena za 5 , ali skromnost ponekad i nije vrlina. Konstantno vodim računa o valutama svojih dobavljaca, jer mi je jako stalo do reputacije kod njih.  Negujem  poslovni odnos sa svojim kupcima, jer su mi on naravno najvažniji u poslovanju. Bez prodaje nema opstanka. Redovno izmirujrem poreze i doprinose, jer smatram da je to jako bitno  i zbog rejtinga kod banke tj. moje kreditne sposobnosti. Svakog dana pravim strategiju svog poslovanja na osnovu  potraživanja i svojih obaveza. Nastojim da imam ritam u prodaji i dnevnu dinamiku. Pored svojih poslovnih obaveza ja sam majka, supruga i baka. Imam puno posla i oko svog doma, ali ja i dok spremam kucu  razmisljam kako syutra da organizujem svoj poslovni dan, Uglavno sve zadatke koje treba da uradim za sutra, ja ih zapisem u rokovnik i sutradan  jedan po jedan eliminišem. Nastojim da svakog dana sebe motivišem, jer mi je inspiracija kako u poslu, tako i u životu jako važna.

 

Kažu da motivacija ne traje dugo. Pa, ne traje ni kupanje, zato ga i preporučujemo svakodnevno.

Zig Ziglar

Slideshow

Video

https://www.facebook.com/394116767272819/videos/2807340022878866

email adresa

prodaja@mygreenway.rs

Broj telefona

0605577622

Adresa firme

Durlan 2