Slika profila

Andrijana Stefanovićoffline

  • Beograd

informacije o kandidatkinji

Ime
Andrijana
Prezime
Stefanović
E-mail adresa
abprint.team@gmail.com
Adresa
Borska 68b
Ukratko
Rodena sam 1980.godine u Beogradu, ponosna sam majka dva decaka od 17 i 13 godina. Zavrsila sam Srednju Hemijsku skolu, upisala Hemijski fakultet za profesora hemije i posle tri data ispita odustala, radila sam u parfimerija Lola 5 godina, a od 2010. godine pocinjem da radim u firmama koje su vezane za štampu. Zbog niza nepravilnosti i nepravde prema ljudima koji pošteno rade, 2018.godine sam odlučila da od istog posla napravim nešto mnogo lepše.

Info

Ime

Andrijana

Informacije o biznisu

Naziv biznisa

Štamparija

Pretežna delatnost
Opis poslovanja

AB Print Team je mlada firma sa velikim idejama. Poslujemo od 2018.godine, moj emotivni partner je takodje i poslovni koji je uvek uz mene.
Sa dugogodišnjim iskustvom u štampi mi smo prilagođeni potrebama poslovanja. Da li je to hitan posao u poslednjem trenutku ili sveobuhvatna kampanja za rebrendiranje, imamo veštinu i sredstva da efikasno prenesemo poruku.
Nudimo kompletan spektar usluge štampanja koji obuhvataju različite medije (zlatotisak, digitalna štampa velikog i malog formata, flajeri, vizit karte, brošure…)

Za urgentne poslove, uvek ćemo učiniti sve da budu završeni. Kada bi drugi rekli „ne“, mi više volimo da se bavimo izazovima “ kako? “ Možete nas posetiti na našem instagram profilu: abprint.team

AB Print Team
Borska 68B
11000 Beograd
tel.+381 61 1782 822, +381 69 1068 729
e-mail: abprint.team@gmail.com

Ja sam Žena za 5 jer ...

Sam uspela da sama započnem posao koji volim u veoma teskom periodu za moju decu i mene, dva tinejdzera su veoma zahtevna, tako da obaveza ne manjka, moji klijenti znaju gde će me naći ili za šporetom ili za mašinom…

Andrijana

Vlasnik

Biću skromna, ja sam jedna veoma vesela, druželjubiva, tolerantna, komunikativna i uvek spremna na saradnju.

" Odaberi posao koji voliš i nećeš morati da radiš niti jedan dan u svome životu ."

Konfučije

Portfolio

Slideshow

email adresa

abprint.team@gmail.com

Broj telefona

+381 61 1782 822

Adresa firme

Borska 68b