Slika profila

Bojana Stosicoffline

  • Vranje

informacije o kandidatkinji

Ime
Bojana
Prezime
Stosic
E-mail adresa
bojanastosic07@gmail.com
Adresa
Njegoseva 33 Vranje 17500
Ukratko
Vlasnik ujedno u radnik u salonu za iznajmljivanje vencanica,svecane garderobe u dekoracija Stella Doro

Info

Ime

Bojana Stosic

Informacije o biznisu

Naziv biznisa

Radnja za iznajmljivanje vencanica,svecane garderobe i dekoracija

Pretežna delatnost
Opis poslovanja

Salon vencanica Stella Doro osnivan je 2017 god. u Vranju.U svojoj sirokoj lepezi nudi vencanice koje odlikuje unikatan dizajn i besprekoran kroj. Svaka haljina u nasem salonu sadrzi unikatne detalje kako bi se izdvojila od drugih i napravila magiju. Svaku magiju upotpunjuje neki od bidermajera Stella Doro koji stvara jednu novu pricu,pricu koja je isplepletena najdivnijim nitima radosti i zadovoljstva.Prijatan ambijent i ljubazno osoblje cini nas salon posebnim. Svaka mlada,pored vencanice koja jos savrseno pristaje,bira detalje kojima ce upotpuniti svoj najlepsi osmeh i izgled. Bilo da su to savrseno svetlucave cipele,ukrase za kosu,torbice ili mozda neki vaucer za razlicite popuste,samo su neki od detalja koji ispisuju novu stranicu u zivotu buducih mlada. Osnovni cilj mog poslovanja je bio da u svom gradu stvorim srdacan ambijent i kvalitet koji svako buduce „DA“ zasluzuje i predstavlja osnovnu kariku mog uspeha.

Ja sam Žena za 5 jer ...

Ovu radnju sam otvorila sa svojih 27 god.Hrabrost i entuzijazam su mi bili osnovni put ka uspehu. Vas put je samo vas i bitno je da vi znate sta zelite da radite. Jedino je bitno da ostanete na tom putu. Svaki dan sam okruzena pozitivnim ljudima sto mi daje energiju da napredujem iz dana u dani tako gradim svoj put i zivim svoj san. Dan zapocinjem jakom crnom kafom,pregledanjem plana radnog dana. Najlepse je sam kreirati svoj posao a jos lepse od toga je kreirati neciji najsrecniji dan. Na samom pocetku otvaranja salona pojavile su se prepreke,ali one su bile neizbezne kako bih se usavrsila i pomerila granice svoje kreativnosti,a zelja za uspehom se nije umanjila. Ja sam zena za pet jer volim svoj posao u potpunosti i imala sam hrabrosti da ga uredim onako kako bih u njemu svaki dan uzivala.

Bojana

Vlasnik radnje za iznajmljivanje vencanica,svecane garderobe i dekoracija Stella Doro

Sve je pocelo 2017 godine kada sam osnovala svoju radnju gde je do dana danasnjeg izasao veliki broj zadovoljnih zena koje su za svoj najlepsi dan izabrale usluge mog salona...

Pocetna tacka svakog uspeha je zelja.

Napoleon Hil

Slideshow

email adresa

bojanastosic07@gmail.com

Adresa firme

Njegoseva 33 Vranje 17500