Slika profila

Dragana Daca Kovačićoffline

  • Novi Sad

informacije o kandidatkinji

Ime
Dragana Daca
Prezime
Kovačić
E-mail adresa
tviti021@gmail.com
Adresa
Ilije Birčanina br. 57, Novi Sad
Ukratko
Imam porodicu i ponosna sam majka dva odrasla sina. Radila sam 25 godina administrativne poslove u nekliko privatrnih firmi .Rodila se ideja da započnem svoj privatan posao.i pokušam da budem samostalna, jer mi još dosta godina nedostaje do penzije. Otvorila sam preduzetničku radnju, bebi butik ,,Tviti NS,, pre dve godine i nisam se pokajala.

Info

Ime

Daca tviti021

Informacije o biznisu

Naziv biznisa

Butik bebi i dečije odeće

Pretežna delatnost
Opis poslovanja

Sa radošću odllazim na posao, koji mi donosi mnogo zadovoljstva. Imam najslađe mušterije od 0-10 godina. Pravo je zadovoljstvo  raditi  za potrebe dece, oni se iskreno raduju  svim stvarčicama koje kupe, hvale  odeću raduju se ,a nekada se odmah  oblače  i ne žele da je skinu.U ovom poslu osećate se vrlo korisno i da ste nekoga usrećili .Od tih malenih neiskvarenih bića dobijam osmehe, mahanje,poljupce i punim se predivnom energijom.Potpuno sam se pronašla u ovom poslu i zadolvoljstvo mi je da ga obavljam.Od novih planova,želim da proširim asortima, jer su potrebe mojih malenih kupaca za obućom, oni koji ne hodaju ili su tek prohodali.

Ja sam Žena za 5 jer ...

Moje obaveze su poručivanje robe, kontaktiranje sa knjigovođom, bankom formranje ,cena ,prijem robe, izlaganje u radnji i na kraju ponuda kupcima uz ljubaznost i razumevaje njihovih potreba.

Sinovi mi pomažu oko reklama i instagrama,a ja naravno učim uz njih nove tehnologije.Vrlo malo vremena ostaje, pošto imam obaveze kod kuće,posao majke, supruge.

Pored svih navedenih obaveza u ovom poslu se osećam samostalno i slobodno , rasterećena pritisaka i tenzija.Pravo je zadovoljstvo za svoj rad i trud  dobiti osmehe i iskrene pohvale najdivnijih bića,dece. Ja sam žena za 5 , jer sam se u ovim godinama usudila da krenem ispočetka.

 

Dragana

Vlasnik

,,Dan bez osmeha, je izgubljen dan,, !

,,Onaj ko voli svoj posao neće morati nikada da radi!,,

Slideshow

email adresa

tviti021@gmail.com

Broj telefona

065/4424-687

Adresa firme

Ilije Birčanina br. 57, Novi Sad