Slika profila

Jasminka Matesicoffline

informacije o kandidatkinji

Ime
Jasminka
Prezime
Matesic
E-mail adresa
office@mreze.rs
Adresa
Augusta Cesarca 45c , 22400 Ruma
Website
http://www.mreze.rs
Ukratko
Vlasnica sam zanatske radnje domace radinosti "Mreza" koja se nalazi u Rumi. Uspesno poslujemo od 2002 godine i bavimo se rucnom proizvodnjom pletenjem sportskih mreza , ukrasnih makrame zavesa za prozore i vrata , lezaljki za odmor i mnogih drugih proizvoda od kanapa koji sami proizvodimo .

Info

Ime

Jasminka

Informacije o biznisu

Naziv biznisa

Rucna proizvodnja pletenje mreza , pletenica i kanapa

Pretežna delatnost
Opis poslovanja

Занатска радња домаће радиности „Мрежа“, основана је 2002.године у Руми.
Главна делатност „Мреже“ је израда ручно плетених мрежа широког спектра намена у многобројним врстама спорта, грађевинарству, хортикултури, мреже намењене одмору и релаксацији, дечијим рођендаоницама и других намена.
Идеја за оснивање овакве радње била је резултат многобројних фактора, чија је комбинација имала за циљ да обезбеди пристојан живот једне породице, да обезбеди максимално испољавање креативности, унутрашње задовољство, изражену способност добре организације и руковођења послом, а да при томе, таква делатност буде веома ретка на домаћем и страном тржишту.
Тако је „Мрежа“ оживела, усавршила и унапредила један стари, скоро заборављени занат или, боље рећи стару уметност ручног плетења мрежа за различите намене.
Од самог старта највећа помоћ и подршка су ми били син и ћерка , који су као мали веома брзо научили и одлично овладали вештином плетења мрежа.
Осим помагања у изради мрежа, много ми је значила њихова морална подршка да никако не одустајемо, јер почетак није био нимало лак.
Подршка коју ми је син пружао била је сваке године све већа и значајнија, јер је израстао у пословног, младог човека, који влада дигиталним компетенцијама, вештином коминукације, маркетинга на друштвеним мрежама и још многим другим компетенцијама веома важним за успежно пословање  и освајање тржишта.
Циљ нам је био и остао да домаћем и иностраном тржишту представимо широк спектар квалитетних, ручно плетених мрежа за различите намене и убрзо су наши клијенти постали спортски клубови и савези, приватне спортске хале, многобројне фирме у земљи и иностранству и њихов број се сваке године увећава.Листа клијената доступна је под ставком „референце“ на нашем сајту http://www.mreze.rs
Да бисмо нашим клијентима обезбедили врхунски квалитет производа, проширили смо делатност и на израду канапа за плетење мрежа.Тиме је процес производње затворен и на тај начин може да се гарантује за издржљивост, дуготрајност и отпорност наших производа на све  временске услове.
Оно што бисмо желели да урадимо је изградња нове хале за производњу канапа са набавком савременије опреме, адаптација постојећег радног простора, да би се комплетна производња мрежа изместила изван стамбеног објекта и вратила породици приватност и топлину дома.
Без обзира на све тешкоће које прате оснивање једне, овако специфичне занатске радње и њен пут ка освајању тржишта, велико је задовољство гледати како вам фирма „ расте“ и знати да је то резултат сопственог рада, посвећености и љубави према послу који радите.

Ja sam Žena za 5 jer ...

Волим слободу да сама креирам свој радни дан и велико ми је задовољство што никада није исти…Ипак постоје ставке које су саставни део сваког дана, а то су читање електронске и обичне поште уз јутарњу кафу, неколико телефонских разговора, администативни послови…..затим следи део дана у којем се обавља производња и паковање готових мрежа за испоруку….тек тада се радни дан завршава, а у глави је већ замишљен план за сутрашњи дан…
Мој посао и мој приватни живот су веома испреплетани, јер се производња, као и канцеларијски део посла у великој мери обављају у породичној згради, јер још увек нисмо у могућности да завршимо започете објекте у дворишту, који би омогућили да у великој мери одвојимо посао од приватног живота…
У овим условима, радно време у „Мрежи“ је 24 часа и ми се не жалимо.
Све обавезе увек се изврше и на пословној и на приватној страни.Љубав према послу даје ми снагу да будем и предузетник, мајка и бака и поред свега тога, једна срећна и сасвим обична жена….

email adresa

office@mreze.rs

Broj telefona

063/660277

Adresa firme

Augusta Cesarca 45c , 22400 Ruma

Web sajt