Slika profila

Maša Papovicoffline

  • Leskovac

informacije o kandidatkinji

Ime
Maša
Prezime
Papovic
E-mail adresa
masapapovic94@gmail.com
Adresa
Juznomoravskih brigada 29
Ukratko
Zdravo. Zovem se Masa. Imam 26 godina i vodim sopstveni posao koji se bavi prodajom najfinijeg pamuka kako za mlade tako i za decu. U sastavu preduzeća imam radnicu koja mi pomaze da ispunim sva ocekivanja nasih klijenata. Pored posla koji vodim, mama sam dve malene bliznakinje koje uvek ulepsaju nas prostor svojim dolaskom.. A vec dugi niz godina imam oslonac Opportunity banke koje mi je uvek izasla u susret kada mi je to bilo potrebno.

Info

Ime

Maša

Informacije o biznisu

Naziv biznisa

Prodaja najfinijeg pamuka

Pretežna delatnost
Opis poslovanja

Prodaja najfinijeg pamuka kako za mlade tako i za decu. U svom poslovanju pre svega zalazem se za kvalitet proizvoda i svojim kupcima predstavim najkvalitetnije materijale i udobnost.

Ja sam Žena za 5 jer ...

Pre svega volim posao koji radim i on me uci da budem bolja svakog dana, daje mi podstrek da se zalazem za ono u čemu vidim sebe. Pored toga što sam mama bliznakinja uvek stizem da posao uklopim sa porodicom jer su oni moja najveća podrška i daju doprinos mom razvoju u poslovanju. Nekada su mi 24 sata malo s obzirom da mi dan krece dinamično, a tako se i završava. Veoma rano sam spoznala sebe kao preduzetnicu i usla u te vode, pa je na meni da vodim biznis kao i sve propratne poslove koje on iziskuje kao sto su nabavka, slikanje sredjivanje radnje, izložba slika i proizvoda i jos puno toga. Moje cerke mi pomazu pri odabiru svake kolekcije za sledeću sezonu i znam da ne mogu pogrešiti kada one daju svoj glas. Majka koja stoji iza mene i uvek je tu da svojim dugogodišnjim iskustvom resi problem. Zbog toga imamo zahvalne kupce koji nam se rado vracaju i osecam veliku zahvalnost zbog toga.

Maša

Poslovođa

Za ljubav prema poslu koji vodim, zaslužna je moja majka jer gledajuci nju, shvatila sam da je veoma važno kako se zena oseca u svojoj kozi dok u pidzami ispija jutarnju kafu

"Mnogi ljudi propuste priliku jer je odevena u radno odelo i lici na posao"

Thomas Edison

Portfolio

Slideshow

email adresa

masapapovic94@gmail.com

Broj telefona

062 202 720

Adresa firme

Juznomoravskih brigada 29