Slika profila

Olga Manojlovicoffline

informacije o kandidatkinji

Ime
Olga
Prezime
Manojlovic
E-mail adresa
feniksprintdoo@gmail.com
Adresa
Ive Lole Ribara 35
Website
http://www.ctpstudiofeniks.co.rs

Info

Ime

Olga Manojlovic

Informacije o biznisu

Naziv biznisa

Osvetljavanje ofset ploca, izrada klisea. priprema za stampu

Pretežna delatnost
Opis poslovanja

Pocetak mog biznisa je bio 2016. godine. Nezadovoljna nesigurnim poslovima, malom platom u tudjim firmama, resila sam da osnujem svoje preduzece zajedno sa suprugom. Iskoristili smo povoljan kredit i kupili osvetljivac za ploce b2 formata. Nasi kupci su stamparije po celoj Srbiji.  Posle godinu dana, kupujemo i flexo masinu za izradu klisea i pecata i time sirimo obim poslovanja i dobijamo nove kupce. Velik korak u nasem poslovanju desava se 2019. god. kada dobijamo ponudu od firme koja smanjuje svoje poslovanje, da kupimo jos jedan osvetljivac, veci, B1 formata, sa pratecom opremom. U tom poduhvatu, dobijamo pomoc Opportunity banke, u vidu kredita i svoje poslovanje selimo u Novi Sad gde i sada radimo. Sledeca investicija bice kupovina lokala u Novom Sadu i zaposljavanje jos jednog radnika.

Ja sam Žena za 5 jer ...

Ja sam Žena za 5 jer sam imala mnogo hrabrosti i volje za zapocinjanje svog biznisa i iznad svega samouverenosti. Nesto najlepse za mene je biti sam svoj gazda, odlucivati o radnom vremenu, o raspodeli finansija, o planiranju buducnosti.

Svaki dan mi zapocinje ranim ustajanjem i odlazenjem na posao. Pregled mejlova, otvaranje radnih naloga i priprema za radne zadatke je prvo. Sa posla stizemo kuci oko 16 h, cesto se desava da i kuci nastavimo sa poslom, posto radimo i pripremu za stampu. U svemu imam pomoc dece i supruga i nista mi ne pada tesko.

email adresa

feniksprintdoo@gmail.com

Broj telefona

0255745711

Adresa firme

Ive Lole Ribara 35