Slika profila

Renata Peterka Mirilovoffline

informacije o kandidatkinji

Ime
Renata
Prezime
Peterka Mirilov
E-mail adresa
renata_mirilov@yahoo.com
Adresa
Miše Dimitrijevića 46
Website
http://www.facebook.com/bucachef/
Ukratko
Majka dvoje dece, dva predivna dečaka. Preduzetnica, iz preduzetničke porodice. Sa svojim suprugom osnovala Pekaru - Studio Dobre Hrane - Ma Cuisine D'or. Svoje prve preduzetničke korake započela sam još u 10-oj godini, radeći u radnji koju su moji roditelji osnovali, a kasnije kroz školovanje shvatila sam da me najviše od svega zanima marketing i prodaja, kao i kreativan rad i izrada raznih projekata. Bavila sam se prodajom kozmetike, koordinisanjem grupe prodavaca, prodajom nekretnina, internet marketingom i internet prodajom i u suštini se uvek trudila da budem sama svoj gazda. Kroz zanimanje svog oca, koji je poljoprivredni inspektor i posao svog brata koji je poljoprivrednik, naučila sam mnogo o zdravoj hrani i kvalitetnim namirnicama koje se proizvode kod nas u okolini, što me je navelo da veoma zavolim kuhinju i kreativnost koju ona nosi. A onda sam se ludo zaljubila u kuvara i tako je sve počelo.

Info

Ime

Renata Peterka Mirilov

Informacije o biznisu

Naziv biznisa

Studio Dobre Hrane Ma Cuisine D'or

Pretežna delatnost
Opis poslovanja

Naš Studio osnovan je pre tačno dve godine u Novom Sadu, na Grbavici. To je ostvarenje zajedničkih snova mog supruga i mene. Već dve godine mi živimo, dišem i radimo u našem Studiju, razvijamo  ideju o zdravoj, kvalitetnoj, vrhunskoj hrani svima dostupnoj. Moj suprug je školovani kuvar francuske kuhinje, radio je u mnogim kuhinjama širom sveta, u Beogradu, Parizu, na Azurnoj obali- Antibi,  Dubaiju, Kanadi, prekookeanskim brodovima, Gibraltaru, Čileu. On svaki dan stvara magiju od svežih namirnica kod nas u kuhinji, dok sam ja zadužena za prodaju, ono što najviše volim da radim i za šta smatram da najbolje radim. Dok mu pomažem u kuhinji, smišljam kako ću fotografisati i dočarati našim klijentima šta im tog dana sprema, jer kod nas je svakoga dana dnevni meni – iznenadjenje. Mi ne posedujemo magacin i ne skladištimo namirnice, koncept našeg poslovanja je sveža hrana, sveže namirnice nabavljenje istog dana na pijaci ili od malih proizvodjača od kojih se smišlja meni i nastaje dnevni obrok za isti dan. Dnevni meni je za poneti, pakovan tako da sadrži ceo komplet i supu i glavno jelo i salatu i prilog i pecivo i desert.

Naši klijenti prepoznaju našu ideju i ljubav prema kuhinji i kvalitetnoj hrani. To su najčešće majke, ali i ljudi koji rade u kancelarijama i žele da se zdravo hrane i da znaju šta jedu u svojoj pauzi za ručak, kao i oni koji vežbaju i vode računa o svom telu i zdravlju. Iako mi uz ručak obavezno dajemo pecivo i kolač, naš obrok je kompletan i izbalansiran i dozvoljava takvu čast svaki dan. Mi koristimo brašna od leblebije, kukuruza, spelte, kamuta, diococuma… tako da su peciva i kolači integralni i nisko kalorični, uglavnom od sezonskog voća. Najponosniji smo na to što je naš rad prepoznat od strane naših klijenata i dodeljena nam je Velika Zlatna medalja Novosadskog Sajma 2019. za visoki kvalitet naše pite Tarta od šljive i čokolade u kori od leblebije i kukuruznog brašna, koja je bezglutenska.

Naše porodice, prijatelji i pre svega naša deca su nam najveća motivacija za posao, ali i najveća podrška u poslovanju i zbog toga smo im neizmerno zahvalni. Takodje smo zahvalni za podršku naše banke i odobren kredit koji nam je pomogao u poslovanju i pomogao da podignemo kvalitet proizvodnje.

Cilj našeg poslovanja je da očuvamo zdravlje naše dece i da svima pružimo mogućnost da se zdravo i kvalitetno hrane, gde god bili. Trudimo se da što više očuvamo prirodu i voleli bismo da postanemo potpuno ekološka proizvodnja hrane, ali i da nadjemo u budućem poslovanju mogućnost ekološkog pakovanja hrane, jer i dostavu radimo isključivo uz pomoć eko kurira, biciklovima. Želimo svojoj deci da ostavimo u nasledje jedan zdrav i u pravom pravcu razvijen biznis na koji će oni biti ponosni i nastaviti da žive i razvijaju naš san.

Ja sam Žena za 5 jer ...

mnogo volim svoj posao, volim slobodu i kreativnost koju mi sopstveni posao omogućuje. Uživam u učenju nekih novih veština i savladavanju prepreka koje nosi svaki novi dan. Najviše od svega volim što mogu da radim pored svog supruga i uz svoju decu, kao i da biram ljude sa kojima ću saradjivati. Volim zvuk prvog zvona suprugovog budilnika, kada on ustaje i ide da umesi testo za taj dan, a naš bebac i ja ostajemo da se mazimo u krevetu i da čekamo sledeće zvono, kada ustajemo stariji sin i ja i spremamo se za vrtić i posao. “Naš pekar“ dolazi po nas, odvodimo sina u vrtić i krećemo u obilazak pijace, po nabavku, popijemo kaficu sa prijateljima na pijaci, čujemo novosti, dobijemo inspiraciju za taj dan i stižemo u naš Studio – našu kuću nasmejani i orni za rad. Čak smo na početku poslovanja, kako bismo uspeli posao da stavimo na noge živeli u podrumu odmah uz lokal, kako bi nam posao bukvalno bio kuća, i kako bismo uspeli sve snage da skoncentrišemo na dobar start. Stariji sin ponekada kaže da mu je žao što je taj period prošao i što nije više svaki dan sa nama u kuhinji. Posebno me raduje to što smo napravili sebi dobar raspored za dan i radno vreme koje nam dozvoljava da se popodne bavimo decom i da stignemo da odradimo i treninge i šetnje i igre sa decom. A uveče, po dobrom starom receptu svi u devet u krevet, pa ispočetka.

Ja sam žena za 5 jer sam imala hrabrosti da svoj život uredim tako da u njemu svakoga dana UŽIVAM I rastem.

Renata Peterka Mirilov

vlasnik

majka, žena, preduzetnica

Uživaj u onome što radiš!

ja 🙂

Portfolio

Slideshow

Video

Mi u Biznis Monitoru

Prvi naš TV nastup 🙂

email adresa

renata_mirilov@yahoo.com

Broj telefona

0604590008

Adresa firme

Miše Dimitrijevića 46