Slika profila

Nataša Dubajićoffline

  • Petrovaradin

informacije o kandidatkinji

Ime
Nataša
Prezime
Dubajić
E-mail adresa
natasabobic@yahoo.com
Adresa
Petrovaradin,Kaćićeva 47
Ukratko
Moje ime je Nataša. Veliki sam ljubitelj dece ,naročito novorodjenčadi :). Iz te ljubavi nastao je hobi,a zatim I ozbiljan posao. Već 16 godina se bavim izradom jedinstvenih posteljina ,prekrivača,peškira,bademantila I još mnogo toga jedinstvenog za decu. Svaku aplikaciju ručno nacrtam I mašinom ušijem. Moji radovi su za sve ove godine našli svoj put do mnogih dečijih soba,kako u Srbiji,tako I širom granica naše zemlje. Zavirite na moj profil I videćete mnogo toga lepog I jedinstvenog :).

Info

Ime

Sleepy Land

Informacije o biznisu

Naziv biznisa

Sleepy Land

Pretežna delatnost
Opis poslovanja

Iz velike ljubavi prema deci,a naročito prema novorodjenčadima,nastala je jedna maštovita radionica pod nazivom SLEEPY LAND.Ona postoji već 16 godina. U njoj se ručno crtaju aplikacije I mašinski ušivaju.U početku je to bio hobi, koji se zbog velikog interesovanja pretvorio u ozbiljan biznis! U Sleepy Land-u svakodnevno nastaju jedinstvene dečije  posteljine,prekrivači,bademantili ,bodići,pidžamice….I mnogo drugih originalnih stvari za decu. Umetnički deo posla obavljam sama,nadam se ne još dugo,jer na moju veliku radost,moja draga ćerka ima ogroman talenat za umetnost I veliku želju da radi u porodičnoj firmi.Ona mi je ujedno I najveća podrška,naravno pored mnogih mojih prijatelja koji su od prvog dana verovali da će se za Sleepy Land daleko čuti :).Moji klijenti su sve mame,bake,tetke,strine,kume…U okruženju uvek imamo neko dete kome odlazimo na babine ili rodjendan I moji radovi su zaista odličan izbor ako želite detetu da darujete originalan poklon . Koliko deca vole moje radove dokazuje to što su oni pronašli svoj put,kako u Srbiji ,tako I u mnogim drugim državama. A ima ih bar deset u koje redovno šaljem svoje radove. Zbog mojih dragih klijenata uvek se trudim da budem sve bolja I da često osvežavam svoju radionicu novim proizvodima . Zavirite na moju facebook I instagram stranicu I verujem da ćete pronaći nešto odgovarajuće za neko vama drago dete 🙂

Ja sam Žena za 5 jer ...

…..u toku radnog vremena mogu da napravim mnoštvo divnih aplikacija …Samim tim usrećim neko dete omiljenim likom iz crtaća…A za to isto vreme stignem da skuvam ručak,pomognem oko domaćeg svom detetu,pobrinem se za naša dva psa I uradim još brdo drugih stvari pored navedenih :)))))))

Nataša Dubajić

Zovem se Nataša. Mama sam jedne divne jedanaestogodišnje devojčice I vlasnik radionice Sleepy Land iz koje izlaze najdivniji ručni radovi za decu :).

Sada nije vreme da se misli na to što nemaš. Misli na to šta možeš da uradiš sa onim sto imaš.

Ernest Hemingvej

Slideshow

Video

https://www.facebook.com/watch/?v=1817726568449900

Aleksa & Mickey Mousse

Ovaj divni dečak se probudio I shvatio da ima nove drugare u svom krevetiću...Pogledajte njegovu reakciju na ekipu :)))))

email adresa

natasabobic@yahoo.com

Broj telefona

0655235635

Adresa firme

Petrovaradin,Kaćićeva 47