VAŽNO SAOPŠTENJE ZA KLIJENTE OPPORTUNITY BANKE

Poštovane,

U toku vanrednog stanja u našoj zemlji izazvanog pandemijom, Opportunity banka preduzima sve adekvatne mere da od zaraze zaštiti svoje klijente i svoje zaposlene, u skladu sa preporukama Vlade Republike Srbije i drugih nadležnih institucija. Kao i sve druge banke, Opportunity banka nastavlja sa radom, ali u izmenjenim okolnostima i sa smanjenim kapacitetima, kako bi obezbedila kontinuitet poslovanja kao i dostupnost vaših sredstava. U tom smislu, radi vaše bezbednosti, molimo vas da se upoznate sa sledećim informacijama i preporukama:

  • Zbog slanja zaposlenih sa malom decom kao i zaposlenih koji spadaju u rizične grupe na rad od kuće, moguće je da ćete na neki naš proizvod ili uslugu čekati malo duže nego sto je to uobičajeno i u tom smislu vas molimo za razumevanje i strpljenje.
  • Takođe vas molimo, ukoliko primetite da je u našoj filijali gužva i da se formirao red, da se prijavite čuvaru ili našem zaposlenom i sačekate svoj red ispred filijale radi svoje i sigurnosti drugih klijenata.
  • Ako ipak odlučite da sačekate unutar banke, držite rastojanje od drugih ljudi od najmanje 1,5 metra.
  • Ukoliko ste stariji od 65 godina ili trenutno imate simptome respiratorne infekcije (kašalj, kijavica, začepljen nos, povišena temperatura, i sl.) za vas je najbolje da se ne krećete, najviše zbog vašeg zdravlja ali i da biste izbegli plaćanje novčane kazne u skladu sa pooštrenim merama Vlade koje su na snazi od danas.
  • Ukoliko na raspolaganju imate zaštitnu masku i rukavice, preporučujemo vam da ih koristite tokom boravka u banci i na drugim javnim mestima van kuće, kao i dezinfekciono sredstvo za ruke, a posebno nakon rukovanja novcem. Narodna banka Srbije preporučila je juče građanima da što manje koriste plaćanje gotovinom, a što više bezgotovinsko plaćanje jer novac može biti prenosnik virusa.
  • Brojeve telefona naših filijala možete pronaći OVDE, a takođe se svakog dana između 08:00 i 16:00 možete za informacije javiti i našem Call Centru na broj 069 340 50 70

U ovom momentu je za sve nas najbitnije da se ponašamo odgovorno prema sebi i drugima prateći preporuke vezano za pojačane mere higijene, socijalno distanciranje i smanjenje svakog kretanja koje nije potpuno neophodno. Za Opportunity banku je u ovom momentu najvažnije da zaštiti svoje zaposlene kako bi oni mogli da nastave da pružaju usluge Vama –  našim klijentima, a tome i vi možete umnogome da doprinesete ukoliko uvažite ove preporuke kao i preporuke Vlade Republike Srbije i nadležnih zdravstvenih institucija. Budite mirni sto se tiče dostupnosti naših usluga jer rukovodstvo Opportunity banke preduzima sve potrebne mere sa ciljem nastavka poslovanja u toku vanrednog stanja, a zatvaranje šaltera koje je na snazi od danas odnosi se samo na javne institucije, a ne i na banke.

 

Ostajte nam zdravo i kod kuće.

Vaša Opportunity banka