Zatvorene prijave za konkurs Žena za 5 – Pravila glasanja

Zahvaljujemo svim učesnicama (kojih imamo preko 80!) na prijavama i želimo im puno sreće u samom finišu internog konkursa “Žena za 5” za klijentkinje Opportunity banke. Ovim putem ih još jednom podsećamo da dopune svoje profile fotografijama i informacijama o biznisima koje vode i na taj način povećaju svoje šanse da se nadju u pet pobednica koje će poneti titulu “Žena za 5” i dobiti novčanu nagradu u iznosu od 50,000 RSD svaka!

Zvanično glasanje putem sajta “Žena za 5” počinje 1. novembra od 08:00h i trajaće do 7. novembra do 16:00h. Glasanje će biti javno i odvijaće se direktno na web sajtu www.zena5.rs prikupljanjem facebook lajkova.

Uvažavaju se samo glasovi prikupljeni putem sajta “Žena za 5”, a primetićete da na profilima svih kandidatkinja sada postoji dugme Facebook Like koje služi za glasanje. Kliknite na ovo dugme da biste glasali, uz napomenu da morate biti ulogovani na Facebook da biste to uradili, a takodje je potrebno da lajkujete i FB stranicu Opportunity banke. Ukoliko želite da podelite svoj „Žena za 5” profil odnosno profil svoje omiljene kandidatkinje na Facebooku i tako pozovete svoje kontakte da i oni glasaju na sajtu www.zena5.rs, ne zaboravite da u post stavite hashtag #ZenaZa5 i napišete da je za glasanje potrebno prvo lajkovati Facebook stranicu Opportunity banke koja se nalazi na https://www.facebook.com/OpportunityBanka/ .

Pobedu će odneti pet kandidatkinja sa najviše Facebook lajkova na stranici www.zena5.rs, a proglasićemo ih 7. novembra posle 16:00h nakon pregleda svi profila i prebrojavanja glasova. Rang lista sa brojem lajkova biće postavljena na našem blogu.

Pratite našu zvaničnu FB stranicu kako biste bili u toku sa dešavanjim vezanim za konkurs “Žena za 5”.